Retour/Ruilen

Hoe kan ik een online artikel retourneren?

Je kunt online bestelde artikelen binnen 14 dagen vanaf het moment van levering aan ons retourneren. De artikelen moeten in originele staat verkeren met aangehechte labels en prijskaartje. Uniqmode behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren. Indien u meerdere artikelen (van eventueel verschillende bestellingen) wilt retourneren, dan kan dit in één doos. Belangrijk: alle retourformulieren dienen te worden meegestuurd. Zonder deze formulieren kunnen de retourneringen niet correct worden verwerkt. Retourzendingen zijn op eigen kosten.

Ruilen

Online artikelen kunnen alleen geruild worden in Uniqmode boutique, binnen 14 dagen vanaf het moment van levering. Indien het gewenste artikel daar niet op voorraad is (en elders wél), dan kan de boutique het gratis voor je bestellen. Wil je een andere kleur of maat online bestellen? Retourneer het artikel van de eerdere bestelling, en plaats direct een nieuwe bestelling. Of u kunt het opsturen via de post, deze zending is wel op eigen kosten.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Zodra we jouw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op dezelfde manier waarop je de bestelling hebt betaald. Eventuele kadobonnen, en tegoedbonnen worden geheractiveerd. Houd er rekening mee dat het terugstorten op een creditcard altijd afhankelijk is van de creditcardmaatschappij.

Artikelen aangekocht in Uniqmode-boutique

Artikelen aangekocht in Uniqode-boutique kunnen  geruild of geretourneerd worden binnen 8 kalenderdagen.

Tegoedbon kadobon

Je kunt een tegoedbon of kadobon ook online besteden. Let op: het bedrag van je bestelling moet groter zijn dan het bedrag van je tegoedbon/kadobon.

Volg ons ook op social media:

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram